KLANKSCHALEN SESSIES

 

Een klankschaal is een instrument in de vorm van een schaal en is vervaardigd uit verschillende metalen waaronder koper. Ze kunnen qua afmeting, kleur,          wanddikte en samenstelling van elkaar verschillen.

Klankschalen zijn afkomstig uit de Tibetaans boeddhistische gebieden in de Himalaya ’s. Ze zijn meer dan 1000 jaren oud. Ze worden o.a. gebruikt als            eetkommen, offerschalen, relaxatie ondersteunende geluidsbronnen, en bij mediteren. Elke schaal heeft zijn eigen karakter, toonzetting en klankkleur. De          tonen hebben verbinding met de 7 chakra’s. De metalen die in de schalen verwerkt zijn hebben weer verbinding met de planeten en de planeten hebben weer invloed op ons karakter. Er zijn samenhangen tussen klank, kleur, het menselijk lichaam, planeetinvloeden enz.

De harmoniserende klanken werken in op het lichaam, op onszelf, onze gevoelens, emoties en herinneringen. Ons lichaam bestaat voor 70 % uit water. De klanken en trillingen veroorzaken bij alle lichaamscellen een fijne, subtiele massage. De energie gaat stromen, lichaam en geest worden in balans gebracht. De klanken maken los, om vervolgens te ordenen en te harmoniseren.

Een klankschaalbehandeling kan o.a. de volgende effecten bewerkstelligen:

- Geestelijke en lichamelijke ontspanning
- rustgevend voor hoofd en hart
- Balans tussen lichaam en geest
- Betere doorbloeding van het lichaam
- loslaten van afvalstoffen
- concentratie verbetert
- Ademhaling harmoniseert
- Meer vitaliteit, energie
- Creativiteit wordt verhoogd
- Het geeft een behaaglijk gevoel
- Balans linker- en rechter hersenhelft
- Beter kunnen omgaan met stress
- Meer inzicht in jezelf

Klankschaalbehandelingen zijn geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten, gespannen zijn, druk in het hoofd, moeite hebben met concentreren, slapeloosheid. Het is inzetbaar bij kinderen, volwassenen, ouderen, of speciale doelgroepen.

Je kunt een sessie ondergaan als individu, met een groep, ouder en kind en bij lichamelijke klachten.

Informeer voor mogelijkheden in jou eigen situatie: een individuele behandeling, samen in een groep, je eigen groep, je wilt iets bijzonders aanbieden op je verjaardagsfeest, reünie enz. Ook aan huis. Mijn telefoonnr. 06-29012488